Настаняване

Сайтът е реализиран с подкрепата на:

Лайм Хаус

Лайм Хаус е сграда, разполагаща със 7 апартамента за настаняване. Основната идея на нашият екип е да предоставим на гостите си уют и спокойствие, максимално близки до тези на собствения дом в една нова и различна обстановка. Тук ще имате възможност за пълноценна почивка, наслаждавайки се на възстановителното и релаксиращо въздействие на Кюстендилската минерална вода, джакузи, парна баня, сауна. Можете да се възползвате от лечебно-възстановителното въздействие на Солната ни стая.

Пет от апартаментите са тип „open space“/отворено пространство/ с обособен, напълно оборудван кухненски бокс, кът с мека мебел и смарт телевизор, трапезария и спалня. Два от апартаментите са с две отделни спални и отворено помещение с обособен напълно оборудван кухненски бокс, трапезария и мека мебел със смарт телевизор. Всички апартаменти са със самостоятелен санитарен възел, централна климатизация, смарт телевизор, сешоар, пълно кухненско оборудване. Цялата сграда разполага със свободна Wifi-зона, като всеки апартамент разполага с персонална мрежа и паролите се предоставят при настаняване. Лайм Хаус не предлага изхранване на своите гости! На територията на сградата не се допускат домашни любимци!

Аква зоната на Lime house разполага с джакузи /размери 4 на 2 метра/ с минерална вода, сауна, парна баня, 3 душа с минерална вода, приключенски душ, пейка лакониум, шезлонги. Водата в джакузито е изцяло минерална и се поддържа в температурен диапазон 36-39°С.

снимка

За контакти и запитвания

Телефон: + 359 894 303 403
Емейл: office@lime-house.bg

Адрес:  ул. Георги Раковски 14, 2503 Кюстендил Център, Кюстендил
GPS: 42.285507, 22.689392

www.lime-house.bg


КРЕПОСТ ХИСАРЛЪКА | КЮСТЕНДИЛ

Този сайт е неофициален информационен сайт, направен със цел развитие на обекта и туризма в района.
Сайтът не е свързан с местните власти и община.

Изработка и поддръжка ФиУеб ЕООД

Made with ‌

Landing Page Software