Настаняване

Сайтът е реализиран с подкрепата на:

КОМПЛЕКС ТИХИЯ КЪТ

Ние Ви предлагаме стаи за настаняване с уникален дизайн, които ще ви потопят в тематични за всяка стая усещания.

Комплекс „Тихия Кът“ е изцяло изграден и фокусиран върху опазването на околната среда, с идеята да предлагаме качествени екологични услуги на нашите клиенти. Зелените ни покриви населени с разнообразни видове животни са без алтернатива в бранша и създават райска обстановка за нашите гости. Ние ценим и се грижим за природните ресурси и вярваме, че трябва да го наложим като стандарт в туризма. С нови идеи и подходи искаме да спрем да изискваме от природата това, което не можем да и върнем.

За незабравимото и приятно прекарване по време на престоя Ви при нас , можем да организираме за вас различни видове развлекателни дейности и събития.

КОМПЛЕКС "ТИХИЯ КЪТ" РАЗПОЛАГА С:
Хотел с 10 стаи, всяка от които със собствен тематичен дизайн, пренасяща Ви във различни епохи без да Ви липсва нищо от съвремените потребности.

Ресторант и Зелена градина с басейн, където ще можете да опитате нашите кулинарни изкушения в приятна и спокойна обстановка.

Спа център състоящ се от зона за релакс , сауна, стая за масаж, солна стая, както и джакузи на открито намиращо се на една от нашите зелени тераси.

снимка

За контакти и запитвания

Телефон: +359 893 465 333
Емейл: sales@tkfood.net

Адрес:  ул. „Осоговска“ 10, с. Слокощица, общ. Кюстендил
GPS: 42.265816, 22.704972

www.hotel.tkfood.net


КРЕПОСТ ХИСАРЛЪКА | КЮСТЕНДИЛ

Този сайт е неофициален информационен сайт, направен със цел развитие на обекта и туризма в района.
Сайтът не е свързан с местните власти и община.

Изработка и поддръжка ФиУеб ЕООД