Настаняване

Сайтът е реализиран с подкрепата на:

ЛИСЕЦ ВИЛА

Добре дошли в Лисец вила! Вила ''Лисец'' се намира в село Горна Брестница,в подножието на планина Лисец, на 6 км от град Кюстендил. Вилата се състои от 2 къщи, зала за консумация, частен сезонен басейн, 2 барбекюта, обширен двор и панорамна тераса с гледка към Рила и Осоговската планина. 

МАЛКА ВИЛА
Отпуснете се, живейте пълноценно. Насладете се на комфорт и усамотение в малката вила на Лисец. Къща на два етажа с вместимост за 4 човека. Изглед от панормна тераса към града и планините, който е екстра бонус към цялостното преживяване. Всеки етаж е обзаведен с баня, тоалетна, както и телевизор с плосък екран. Малката вила на Лисец има постоянен достъп до топла вода и отопление. Вторият етаж разполага със спалня, докато първият е с две единични легла. Усетете комфорта. Подарете си усещане за уют и пълноцене живот.

ГОЛЯМА ВИЛА
Голямата вила на Лисец е за 13 човека. Създадена е, за да сплотява хората. Всяка стая внася усещане за уют и топлина Вила Лисец е на два етажа, разполагаща с дълги тераси и красиви гледки. Всяка стая е оборудвана с телевизор с плосък екран и има достъп до безплатен wi-fi. Всеки етаж разполага с баня, тоалетна, както и топла вода и цялостно отопление. В Лисец ние се гордеем със спокойстиве-моменти, в които се откъсваме от останалия свят.

ТРАПЕЗАРИЯ
Трапезарията в Лисец е с огромен капацитет за 17 човека. Знаем колко неприятни са тесните помещения за големи семейства. Затова нашата трапезария е отделена и е място, в което можете да бъдете заедно. Разполагаме с 2 големи маси, 55 инчов телевизор, озвучителни уредби (както и микрофони към тях), тоалетна и напълно оборудвана кухня. Изкачете един етаж и ще откриете панорамна тераса, от която няма да искате да се откъснете.

ГРАДИНА И БАСЕЙН
Излагането навън увеличава производството на витамин “D” в тялото. Какъв по-хубав начин от почиването до басейн с гледка към планините? Усещането за пространство придава спокойствие, а какво по-просторно от двор равняващ се на 4 футболни игрища. Известни сме с огромен двор и много придобивки. Като започнем от басейн и две барбекюта до панорамна тераса и маса под лозята. Ако имате деца, то тогава ще ни обикнете! Разполагаме с мрежа за волейбол и федербал, както и баскетболен кош. Под входа на вилата ще откриете площадка с лост и успоредка.

снимка

За контакти и запитвания

Телефон: +359 886 602 379
Емейл: lisetsvilla@gmail.com

Адрес:  с. Горна Брестница, общ. Кюстендил, 2575
GPS: 42.284301, 22.616143

www.lisetsvilla.com


КРЕПОСТ ХИСАРЛЪКА | КЮСТЕНДИЛ

Този сайт е неофициален информационен сайт, направен със цел развитие на обекта и туризма в района.
Сайтът не е свързан с местните власти и община.

Изработка и поддръжка ФиУеб ЕООД

Made with ‌

Drag and Drop Website Builder